Wij maken gebruik van cookies

De website van De Leenheer maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info
- Blog

Versoepeling voorafbetalingen

Onze berichten zijn in veel gevallen tijdgerelateerd, cijfers en werking kunnen veranderen in de tijd.

De percentages van de voordelen van de voorafbetalingen werden in het licht van de Coronacrisis tijdelijk aangepast.  Dankzij deze maatregel is het uitstellen van voorafbetalingen minder nadelig.  Voor vennootschappen die hun voorafbetalingen uitvoeren ten laatste op 12 oktober 2020 bedraagt het voordeelpercentage 6,75% .  Voor voorafbetalingen uitgevoerd op ten laatste 21 december 2020 bedraagt het voordeelpercentage voor vennootschappen 5,25%.  Een gelijkaardig systeem werd ingevoerd voor natuurlijke personen.  Zij die hun voorafbetaling uiterlijk 12 oktober 2020 verrichten, genieten een voordeelpercentage van 2,25%.  Gebeurt de voorafbetaling ten laatste op 21 december 2020, dan bedraagt het voordeelpercentage 1,75%.

Contacteer ons

"We begeleiden onze klanten bij fiscale, economische en juridische aangelegenheden"

"Ondernemingsstrategie is gebouwd op continuiteit en langetermijnvisie. Wij helpen ondernemers hierbij"

" Fiscaliteit is fun "

" Onze visie : wij zijn uw PARTNER : Professioneel, Accuraat, Respectvol, Transparant, Nauwkeurig, Efficiënt, Raadgever "

" Zowel starters als gevestigde kmo's kunnen bij ons terecht "

" Welkom op de website van het accountantskantoor De Leenheer & Co "